De band

_MG_9909

Color Changing Egg uit Utrecht is een driekoppige formatie die alternatieve Americana-Roots muziek maakt. Met in de kofferbak o.a. gitaren, violen, percussie een mandoline,  en meerstemmige zang. CCE is begonnen met het spelen op bruiloften en feestjes. Nu er een solide basis is van eigen werk, is het tijd om de zwoele strohalm geluiden te verspreiden over het land!
Ga jij ook mee op reis met Isha, Jona, Tomas en Kenneth?

DSC_6438

Isha | vocals, slaggitaar

Isha zingt al erg lang. Toen ze twaalf was ontdekte ze dankzij “Car Wheels On A Gravel Road” van Lucinda Williams een dramatische snik in haar stem. Dit werd de basis voor haar eigenzinnige country-geluid. Haar pen is verantwoordelijk voor  de meeste CCE-hits.\

DSC_6383

Jona | backing vocals, slaggitaar, percussie

Jona is een doorgewinterde muzikant die soms wel in drie bandjes tegelijk speelt. Hij zou
het liefst in een muziekstudio wonen en slaapt vaak met zijn gitaar in bed. Jona’s voorliefde voor de elfkwartsmaat biedt een mooi tegenwicht aan de vierkwartsterreur van Isha.

DSC_6407

Tomas | sologitaar, viool, mandoline

Tomas is verantwoordelijk voor het formeren van de band. Hij ambieert de geneugten die gepaard gaan met het leven van een rockster, maar vindt spelen ook heel leuk. Hij kan overweg met alles wat snaren heeft. Als Tomas een liedje meezingt kan dat een staande ovatie tot gevolg hebben. CCE onderzoekt nog steeds wat hij niet kan.
DSC_6398

Kenneth | basgitaar, percussie

Kenny maddafakka!!! yeaaah!!
%d bloggers like this: